Liefde op Lowlands


<TERUG NAAR BOEKEN>


"Levensechte personages, verhaallijnen om van te smullen,goed gedoseerde erotiek en een heerlijk 'sfeertje' door het boek heen. Ik kan vanuit mijn tenen zeggen dat dit het beste is dat ik ooit van Lily Frank heb gelezen, en dat Roos Hart zichzelf overtroffen heeft dit keer."

Tamara Haagmans - Hebban

Lily Frank werd geboren in Dronten, waar ook elk jaar in augustus het festival Lowlands plaatsvindt. Vanuit de achtertuin van haar ouders kon ze de muziek horen en het leek haar altijd geweldig om het festival te bezoeken. Toen ze oud genoeg was, kocht ze dan ook een ticket en genoot volop van deze weekenden. Op een avond bedacht ze dat ze wel eens een verhaal wilde schrijven dat zich in haar geboortegemeente afspeelt en al snel kwam Lowlands naar boven borrelen. Lily Frank is zelf een grote fan van symfonische metal en zo verzon ze de fictieve band Dark Mist Rising. Toen ze Tinteling Romance-collega Roos Hart over haar nieuwste schrijfproject vertelde, werd deze metalfan meteen enthousiast en haakte aan bij het project. Zo kwam er niet 1 verhaal, maar werd het een bundel met wel 5 verhalen, die elkaar overlappen en zo samen een krachtig en solide geheel vormen, met de fijne sfeer van Lowlands als decor. 

Romance Rocks! 
Beleef Lowlands door de ogen van de band Dark Mist Rising. Maak kennis met toetsenist Ka en basgitarist Janus, bij wie het Lowlandsavontuur begint. Fangirl mee met Dore, die niet kan wachten om haar lievelingsband te zien optreden op het festival. Leef mee met gitarist Zeb en zangeres Pandora, die beiden de schrik van hun leven krijgen tijdens het festival en worstel mee met drummer Duncan, die vooral geconfronteerd wordt met zichzelf. Naast liefde voor muziek hebben alle bandleden nog iets met elkaar gemeen: dit festival wordt onvergetelijk!


Liefde op Lowlands: 1 band, 5 verhalen

Verhaallijn per verhaal
Liefde op Lowlands is een bundel met vier novelles en een kort bonusverhaal. Maar wist je dat de vier novelles ook als losse e-books verkrijgbaar zijn in de serie Romance Rocks!? Op onderstaande pagina's lees je meer over de losse verhalen! Klik dan hier!
* Muiltje in de Modder (Lily Frank)
* Piercings & Parels (Roos Hart)
* Foutief Verliefd (Lily Frank)
* Hartslag (Roos Hart)

Leesfragment
Nieuwsgierig naar deze bundel? Lees dan hier alvast een fragment uit het boek!
* Leesfragment

E-boek
Het e-boek van Liefde op Lowlands is te koop voor 4,99 euro op onder andere de volgende platforms:
* iTunes
* Amazon
* Kobo
* Google Play

Recensies
Nieuwsgierig wat anderen van Liefde op Lowlands vinden? Lees dan hier de verschenen recensies!
* Hebban (Lezersrecensie van Tamara Haagmans)

In de media: 
* Hebban 
* De Drontenaar 

Deze bundel verschijnt eind juli 2017 als e-boek en het papieren boek wordt begin augustus verwacht!

<TERUG NAAR BOEKEN>

Geen opmerkingen:

Een reactie posten