Liefde op Lowlands - De verhalen

<< TERUG NAAR LIEFDE OP LOWLANDS >>

In Op Heterdaad (kort verhaal van Lily Frank) gelooft Janus zijn ogen niet als hij ziet wat er in zijn schuur op hem wacht bij thuiskomst van de sportschool.

Is er sprake van op heterdaad betrapt of op heterdaad gevangen?

***

Als Dore in Muiltje in de Modder (Lily Frank) bij de Albert Heijn tegen de deurpost loopt, wordt ze van straat geraapt door de knappe Olaf. Haar weekend kan niet meer stuk: haar favoriete band komt optreden op Lowlands en net als zijzelf is ook Olaf van de partij. Maar wat is zijn relatie met die vrouw die steeds om hem heen hangt?

Als je muiltje tijdens Lowlands blijft steken in de modder,
kan de prins hem dan wel vinden?

***

Sinds die ene nacht met zijn strenge buurvrouw Alice kan Zebedeus in Piercings & Parels (Roos Hart) aan niets anders meer denken. Toch gaan er maanden voorbij zonder dat hij haar ziet. Als hij op Lowlands is, waar hij met zijn band gaat optreden, staat ze ineens voor hem. Hoogzwanger. Zebedeus ziet zichzelf voor de belangrijkste keuze in zijn leven: kiest hij voor de muziek? Of voor een leven samen met Alice?

Hoe maak je een keuze tussen je twee grote liefdes?
Hoe kies je tussen piercings en parels?

***

In Foutief Verliefd (Lily Frank) begint Pandora´s Lowlands weekend nogal prut. Haar neef is te laat en hij kaapt ook nog eens haar droomvrouw voor haar neus weg. Pandora doet haar best om hun opbloeiende liefde te saboteren, maar is deze droomvrouw wel voor haar bestemd?

In naam van de liefde is alles geoorloofd,
maar soms zit de liefde ook wel eens fout.

***

Drummer Duncan heeft in Hartslag (Roos Hart) geen problemen en de problemen die hij wel heeft, negeert hij door zich vol overgave te storten in het avontuur. In EHBO’er Charlotte ontmoet hij zijn tegenpool en Duncan is vastbesloten Charlie voor zich te winnen. Zeker nu zij een van de enigen is die weet van zijn geheim.

Al staat de muziek nog zo luid,
Het ritme van je hart is alles waar je naar moet luisteren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten