maandag 22 juni 2015

Juni-update

De vakantievoorpret duurt niet zo lang meer; we zijn de 20ste al gepasseerd. Dat betekent dat de laatste dagen van de JUNI - maand van de Vakantie Voorpret-actie zijn ingegaan! Wil jij ook nog één van de eerder verschenen Tintelingen aanschaffen? Sla dan nog vlug je slag! Tot eind juni zijn ze extra voordelig!

Vol verwachting...
Intussen is het wachten op augustus, want dan verschijnen er maar liefst twee nieuwe verhalenbundels! Bovendien zullen dan zowel deze nieuwe bundels als de op Valentijnsdag verschenen bundel Liefde & Andere Ongemakken als papieren versie verschijnen. Voor iedereen die Tinteling Romance niet meer alleen op de digitale leesplank wil hebben, maar ook op de boekenplank in de woonkamer, studeerkamer of slaapkamer! Op zaterdag 8 augustus vindt de boekpresentatie plaats bij Het Verboden Rijk in Oosterhout (Breda), om 11:00 uur. Kom je ook?

Liefde op Lowlands
Intussen leg ik de laatste hand aan mijn tweede novelle voor de bundel Liefde op Lowlands. Dit is één van de twee nieuwe bundels die in augustus gaat verschijnen. Het verhaal waar ik nu aan werk gaat over het volgende:

"In Foutief Verliefd begint Pandora's Lowlands weekend prut. Haar neef is te laat en hij kaapt ook nog eens haar droomvrouw voor haar neus weg. Pandora doet haar best om hun opbloeiende liefde te saboteren, maar is deze droomvrouw wel voor haar bestemd?
In naam van de liefde is alles geoorloofd,
Maar soms zit de liefde ook wel eens fout."

Geen opmerkingen:

Een reactie posten