donderdag 5 februari 2015

Voorlezen in de trein!

Deze week overkwam mij iets leuks: ik ben benaderd door 202 Publishers en Yara March met de vraag of ik het leuk zou vinden om op 15 maart, de laatste zondag van de boekenweek, voor te lezen in de trein. Natuurlijk leek me dat hartstikke leuk! Op 15 maart kun je middels het boekenweekgeschenk namelijk gratis reizen, dus veel boekenliefhebbers zullen die dag lekker op stap gaan. Hoe gaaf is het dan als schrijvers door het hele land de reizigers onderweg vermaken met een boekig thema? 

Het initiatief komt van schrijfster Yara March. Ze is bekend van onder andere het boek Tango met een Knal. Vorig jaar startte ze met deze actie en daarop kwamen zulke leuke reacties, dat ze dit jaar besloot om ook andere schrijvers uit te nodigen. Zij zullen allemaal voorlezen uit eigen werk, zodat de reizigers kennis kunnen maken met hun ouvre. 

Zelf zal ik voorlezen uit de verschillende door mij geschreven Tintelingen en ik ga heel erg mijn best doen om voor die tijd ook de Tinteling Vonken vanachter een Masker af te schrijven, zodat de reizigers een primeurtje hebben. 

Ga jij die zondag ook nog gratis op weg met de trein? Misschien tot dan!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten