zondag 11 januari 2015

LIKE, SHARE & WIN actie op Facebook!

Sinds vandaag staat er een LIKE, SHARE & WIN actie op mijn Facebook Pagina. Wat kun je winnen?  Iets heel gaafs! Namelijk:

* EEN ROMANTISCH BONUSVERHAAL
* DAT ZICH AFSPEELT IN DE WERELD VAN
LIEFDE ZONDER KLEERSCHEUREN OF
BRANDEND VERLANGEN
* MET JOU IN DE HOOFDROL!

Omdat Liefde zonder Kleerscheuren (mijn tweede Tinteling) nieuw verschenen is, wilde ik graag iets leuks doen voor mijn enthousiaste lezers. Daarom heb ik de volgende actie bedacht:

1. Like mijn Facebook Pagina;

2. Like de Facebook Pagina van Tinteling Romance;

3. Deel dit bericht in jouw Facebook tijdlijn;

4. Laat onder het bericht op mijn Facebook Pagina een reactie achter in welke wereld jij wel graag een rol zou willen spelen en waarom

en wie weet speel jij straks de hoofdrol in een bonusverhaal dat zich afspeelt in de wereld van Liefde zonder Kleerscheuren of Brandend Verlangen!

Deze like, share & win actie staat ook op de Facebook Pagina van Tinteling Romance. Er wordt 1 winnaar gekozen, maar beide berichten delen, is ook 2 keer kans maken! Op 1 februari maken we de winnaar van deze actie bekend. De winnaar zal het bonusverhaal van ons ontvangen en het verhaal zal tevens achterin de vierde Tinteling door Lily Frank gepubliceerd worden.

***

OVER LIEFDE ZONDER KLEERSCHEUREN
Na een pijnlijk verbroken relatie is Robin wel toe aan een paar dagen vakantie. Ze laat zich door hartsvriendin Brenda meeslepen naar Frankrijk. Dat Brenda een naturistencamping heeft geboekt is verrassing 1. Dat ze op de camping Ned tegen het goddelijke (en vooral blote) lijf loopt, is verrassing 2. Robin heeft helemaal niets met nudisme. Maar misschien is Ned wel degene die haar kan overtuigen zich bloot te geven.

Kan liefde, zelfs als kleding ontbreekt, wel zonder kleerscheuren verlopen?

Nieuwsgierig geworden? Kijk hier waar deze erotische e-chicklit allemaal verkrijgbaar is.

***

OVER DE SERIE
Tinteling Romance staat voor luchtige en humoristische verhalen met een flinke dosis romantiek en een scheut erotiek. Nieuwsgierig naar meer Tintelingen? Kijk dan eens op tintelingromance.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten